In het mooie Utrecht vinden we aan de Maliebaan het hoofdkantoor van Susa Studenten Uitzendbureau. In het statige pand hebben wij drie verdieping volledig in een nieuw jasje gestoken.

Susa maakt al jarenlang gebruik van onze dienstverlening. Door de jaren heen hebben we al verschillende vestigingen van deze organisatie voorzien van projectmeubilair. Maar het creƫren van een echte Susa-sfeer op het hoofdkantoor in Utrecht, vroeg om een gedegen aanpak. Voor dit project heeft ons team van project- en interieuradviseurs een totaalplan opgesteld en een werkomgeving gerealiseerd waarin de medewerkers van Susa zich thuis voelen.

Jeugdig en fris ontwerp

Met een jeugdig en fris ontwerp, wat perfect past bij het studentenuitzendbureau, hebben we het kantoor voorzien van onder andere een systeemplafond, schilderwerk, binnen zonwering en maatwerkmeubilair. De pantry en de zithoek zijn op maat gemaakt en passen goed bij het ontwerp en de wens van de opdrachtgever. Er is veel gebruikgemaakt van robuuste en stoere materialen. Qua meubilair is het hoofdkantoor onder andere voorzien van Palmberg bureaus en onze Jan&Daan bureaustoelen.

We hebben nu een kantine waar iedereen zich thuis voelt! Het is er huiselijk, informeel en toch strak. En de kantoren zien er weer op en top, met een frisse kleur uit.
Susa Utrecht

Share this

Contact