Het gezondheidscentrum Huizermaat in Huizen biedt een breed pakket aan eerstelijnszorg onder één dak. Er zijn verschillende deskundigen te vinden die intensief samenwerken om degene die het nodig heeft, de beste zorg te kunnen bieden. Wij hebben het centrum totaal gerestyled om een prettige zorgbeleving te creëren.

Specialistisch meubilair

Het ontwerp voor het gezondheidscentrum kenmerkt zich door veel maatwerk, specialistisch meubilair en een frisse en modern uitstraling. Dit ontwerp hebben wij in samenwerking met één van onze interieuradviseurs opgesteld en uitgevoerd.

Fris en modern

Door te werken met lichte kleuren zoals verschillende soorten groentinten en wit, is er een frisse uitstraling ontstaan. Het meubilair en de afwerking is modern. Er zijn verschillende wallvisuals gebruikt en zwevende akoestische panelen van Götesons. In de wachtkamer is de JIM stoel van Workware te vinden die met zijn speelse design perfect past bij een modern interieur.

Het hele project hebben we van begin tot eind mogen begeleiden. Het traject startte met ruimtes waar het kalkzandsteen nog te zien was, oud meubilair gebruikt werd en eenheid ontbrak. Nu is het gezondheidscentrum één geheel, het meubilair van een kwalitatief uitstekende kwaliteit en is de frisse en moderne uitstraling in elke ruimte terug te vinden.

Share this

Contact