Over ons

Aalberts Projectinrichting verzorgt de complete inrichting van bedrijven en instellingen. Deze maatwerkprojecten lopen van passend advies op maat tot een volledig gerenoveerd, gestoffeerd en ingericht interieur.

De complete maatwerkprojecten bieden een eindresultaat dat gegarandeerd aan uw eisen en persoonlijke wensen voldoet. Wij maken namelijk een vertaling naar creatieve oplossingen die in elk opzicht technisch, functioneel, ergonomisch en economisch verantwoord zijn. Naast deze interieurinrichting op maat is een deelproject ook mogelijk. Ons uitgebreide leveringsprogramma bevat onder andere vloerbedekking, raambekleding, meubilair en verlichting. Al onze producten komen van diverse gerenommeerde merken.

Het was heel fijn samenwerken met Aalberts Projectinrichting, een persoonlijke klantgerichte benadering waar wij als FOX Sports erg van houden. Met een mooie make-over van onze kantooromgeving als eindresultaat
FOX Sports

Gespecialiseerde onderneming

Aalberts Projectinrichting heeft een ruim en vooral vast relatieportefeuille opgebouwd als gespecialiseerde onderneming. Ons kantoor met een eigen showroom bevindt zich in Loosdrecht, maar ons werkgebied strekt zich uit over heel Nederland.

Vrijblijvende afspraak

Benieuwd naar wat Aalberts Projectinrichting voor uw bedrijf kan betekenen? Maak dan een vrijblijvende afspraak. Onze contactgegevens vindt u op onze contactpagina.

Aalberts Projectinrichting en met name de persoonlijke samenwerking met Dib Wisboom staat voor ontzorgen, meedenken en een uitstekende service verlenen met als doel een geslaagd eindresultaat en een uiterst tevreden klant.
Ywish
Contact