Ons team

Maak kennis met het team van Aalberts Projectinrichting. Als klant heeft u bij ons één vast contactpersoon die u volledig ontzorgt. Dat maakt onze aanpak zeer servicegericht.

Maak kennis met Dib Wisboom

Als bedrijfsleider zet Dib Wisboom zijn uitgebreide kennis en netwerk graag in voor een totale ontzorging van de klant. En net als zijn eigen start in 1984 – bindt dit veel vaste opdrachtgevers aan Aalberts Projectinrichting.

Hoe omschrijf je je werkzaamheden?

“Ik ben de contactpersoon voor onze vaste klanten. Ik luister naar de wensen en geef passend interieuradvies voor de beste inrichtingen van kantoren. Bij een akkoord op een opdracht, begeleid ik het volledige proces. Hier vallen bijvoorbeeld de inkoop, de levering en de financiële aspecten onder.”

Wat maakt Aalberts Projectinrichting uniek?

“Dat wij deskundigheid in huis hebben en onze vaste partijen zoals stylisten en stoffeerders snel kunnen schakelen voor het beste eindresultaat. Onze eigen showroom is ook zeker het benoemen waard. Deze ruimte toont een goed beeld van ons aanbod. In onze stoffenkamer kunnen wij alle soorten stoffen en kleuren tonen en vergelijken.”

Dib Wisboom Aalberts Projectinrichting

“Wij geven een eerlijk en prijstechnisch goed advies. Samen met onze klanten willen wij werken aan het mooiste eindresultaat. Daarbij geldt: afspraak is afspraak. We hebben klanten die al sinds de jaren 80 met ons samenwerken. Bijvoorbeeld voor vernieuwing van het kantoormeubilair maar ook zeker voor nieuwe opdrachten.”

Welke elementen in je werk spreken je het meeste aan?

“Het contact met de klanten en de mogelijkheid voor het delen van onze know how. Ook als opdrachtgevers met gekke, uitdagende vragen komen gaan we daar gewoon voor.”

Welk interieuritem is jouw favoriet?

“De HÅG bureaustoelen zijn ergonomisch erg goed. Die worden ook veel afgenomen. Ook merken als Palmberg, Artifort en Drentea bieden een uitgebreid en mooi aanbod. Maar vergeet ook zeker onze eigen lijn Jan&Daan niet. Hier heb ik de meubels persoonlijk voor geselecteerd.”

HÅG SoFi bureaustoelen
HÅG bureaustoelen

Ontmoet Malou Buijs

Malou Buijs Aalberts Projectinrichting

Als nieuwe klant van Aalberts Projectinrichting maakt u kennis met projectassistent Malou Buijs. Zij gaat graag met u aan tafel voor het opstellen van een interieurplan op maat.

Wat houdt je functie in het kort in?

“Ik zorg voor de uitbreiding van onze klantenkring. Zo begeleid ik potentiële opdrachtgevers rond in onze showroom en ga ik met ze aan tafel voor een interieurplan en -advies op maat.”

Wanneer is een werkdag voor jou geslaagd?

“Een werkdag is vooral geslaagd als wij een project opleveren en het eindresultaat de verwachtingen van de klant overtreft. Dat is namelijk een mooi compliment voor de door ons geleverde diensten. En daar zetten wij ons ook dagelijks voor in.”

Welke werkzaamheden spreken je het meest aan?

“Het uitwerken van de wensen van de klant in een interieurplan. Daarnaast ook marketingwerkzaamheden, want daarmee kunnen wij onze projecten en het aanbod tonen.”

Hoe omschrijf je de sfeer van Aalberts Projectinrichting?

“Toegankelijk, klantvriendelijk en behulpzaam. Bij Aalberts Projectinrichting heb je als klant één contactpersoon. Er zitten geen afdelingen of andere bedrijven tussen. En dat maakt onze aanpak zeer servicegericht. Ook is er ontzettend veel kennis in huis.”

Welk interieuritem uit het aanbod is jouw favoriet?

“De tafel Dock van het merk Lande. Deze is namelijk voor zowel formele als informele gelegenheden te gebruiken. Ook de stoelen en krukken van De Vorm uit de LJ1 en LJ3 serie vind ik leuk. Deze zijn gemaakt van gerecyclede petflessen.”

Aalberts Projectinrichting
Stoelen en krukken De Vorm
Contact