Het bedrijf Mysolution begon ooit in een klein kantoor met meubilair met beperkte functionaliteiten. Maar na een sterke groeiperiode was er bij de organisatie, gespecialiseerd in staffing software, de behoefte om hun werkomgeving beter aan te laten sluiten bij de kwaliteit van hun organisatie. In een selectietraject zijn wij met hen gekomen tot een aanbod van maatwerk projectmeubilair dat aansluit bij hun wensen.

Aanpassen zitcomfort

De werkplekken in het kantoorpand in Houten zijn ingericht met de elektrisch verstelbare Crew Solitair van Palmberg en bureaustoel Anteo Up van Köhl. Deze bureaustoel heeft een verstelbare zitting door middel van lucht en 4D armleggers. Het zitcomfort is per stoel aan te passen naar de wens van de gebruiker.

Multifunctioneel en specifiek meubilair

In de trainingsruimte is gekozen voor multifunctioneel meubilair zoals de vergadertafel Ping van Lande. Deze tafel is geschikt voor overleggen, maar na afloop ook in te zetten voor een potje pingpong. Voor bijpassende stoelen is de keuze gevallen op de vergaderstoelen van Casala type Cello. De Cello is met zijn 5-teens onderstel met wielen heel beweeglijk en zorgt voor een actieve zithouding.

Voor de demoruimte gingen we op zoek naar meubilair met specifieke eigenschappen. De vergadertafels van FP Collection zijn volledig in zwart afgewerkt en beschikken over een Fenix toplaag welke krasbestendig is. Bij de tafels hebben we gekozen voor de stoelen Ease-E van Arco. De stoelen zijn zwart bekleed, in hoogte verstelbaar en verrijdbaar.

Korte lijntjes en snelle service, altijd fijn samenwerken met Aalberts Projectinrichting
Mysolution

Share this

Contact