Nationale Postcode Loterij

Het kantoorpand van de Goede Doelen Loterijen aan de Beethovenstraat in Amsterdam wordt gezien als het meest duurzaamste gerenoveerde pand van Nederland. Het pand heeft een BREEAM-NL Outstanding certificaat ontvangen en wij hebben daar een steentje aan bij mogen dragen door het leveren van projectmeubilair voor het kantoor van de Nationale Postcode Loterij.

Duurzame en gerecyclede materialen

Voor het BREEAM Outstanding certificaat speelt duurzaamheid en het gebruik van circulaire materialen een belangrijke rol. Deze elementen hebben wij dan ook meegenomen in de keuze voor het meest geschikte projectmeubilair.

Een uitgebreid maatwerkproject

Wij hebben het kantoor van de Nationale Postcode Loterij ingericht door het leveren van HÄG Futu, Futu Mesch 1100s en H04 4400 bureaustoelen. Deze stoelen zijn totaal vervaardigd uit duurzame en gerecyclede materialen. Daarnaast vinden we in het pand de Caldo van Palmberg en onze eigen zit-sta frames welke geplaatst zijn onder bureaubladen van het oude kantoor. Voor de vitrage is er gebruikgemaakt van ruim 200 meter rails van Jewel. Bepaalde delen van het gebouw hebben wij van vloerbedekking mogen voorzien van gerenommeerde merken uit de duurzaamheidssector zoals Desso.

De Goede Doelen Loterijen maakt al jaren gebruik van de diensten van Aalberts Projectinrichting. Met name de persoonlijke aandacht, de snelle manier van handelen en de kwalitatief uitstekende producten maken onze relatie zo duurzaam en waardevol!
De Goede Doelen Loterijen

Share this

Contact