In gezondheidscentrum De Bosrand in Driebergen-Rijsenburg zijn diverse praktijken van verschillende disciplines vertegenwoordigd. Het centrum is ontworpen door Van Dijl architecten, als partner werken wij nauw met hen samen als leverancier van projectmeubilair.

Voor de vloer is er gekozen voor een houtlook met her en der een groene strook om een speels effect te creëren. De receptie is in zijn geheel vernieuwd en voorzien van een nieuwe balie met strakke vormgeving. De bureaustoelen zijn van ons eigen merk Jan&Daan, welke geheel volgens de richtlijnen zijn van de NPR 1813.

In de wachtruimte zijn ook sledestoelen van ons eigen label te vinden, namelijk de Como. Deze stoelen zijn stapel- en koppelbaar en voorzien van een geïntegreerde handgreep in de rugleuning.

Prettige kleuren

De kleur groen voert de boventoon in dit interieur. De kleur staat voor duurzaamheid, helderheid en voor de natuur. Van deze kleur is bekend dat veel mensen zich prettig voelen in een omgeving waar veel groen te zien is.

Met de hulp van Aalberts Projectinrichting is ons gezondheidscentrum professioneel, praktisch en aantrekkelijk ingericht voor een scherp gebudgetteerde prijs. Ook de nazorg is voortreffelijk!
De Bosrand

Share this

Contact