Kantoor Aalberts

Het kantoor van Aalberts in Loosdrecht hebben we volledig ingericht. Dit was een fantastische klus. In samenwerking met CBRE en één van onze vaste interieuradviseurs hebben we een prachtig eindresultaat opgeleverd. Eerder hebben wij het kantoor in Zeist volledig gemeubileerd.

De entree

De inrichting van het kantoorpand in Loosdrecht ging in fases en zo is ook het meubilair afgeroepen. Het eerste onderdeel was de entree. Deze is ingericht met een Ikon tafel met Fenix topblad, volledig in zwart uitgevoerd van FP Collection. Daarbij zijn stoelen van Arco, type Ease te vinden op een 4-poots onderstel, gestoffeerd in twee kleuren in de stof Kvadrat.

Verder is er een ander soort zitgelegenheid gecreëerd. Hierbij is gekozen voor een huiselijkere opstelling, zo zie je een 3-zits bank Mag van HAY, twee Cassina Utrecht fauteuils, een Kalm fauteuil en een Aulia salontafel. Deze opstelling zorgt ervoor dat bezoekers zich prettig voelen en graag plaats willen nemen.

Het eet- en werkcafé

Lunchen kan aan de BigTable op een stoel van gerecyclede petflessen of op één van de barkrukken van het merk De Vorm. De tafel wordt niet zo maar de BigTable genoemd, deze is namelijk naar gewenste lengte samen te stellen. Bij de openhaard in het eet- en werkcafé zijn de Kalm fauteuils weer terug te vinden. Zo vloeien de stijlen mooi in elkaar over.

De werkplekken

Voor optimaal werkcomfort is er gekozen voor een bureaustoel van Köhl, die van alle gemakken is voorzien. De bureaus zijn van Drentea en hiervan zijn de bladen in hoogte verstelbaar. Door de aanwezigheid van akoestische panelen in een stof van Kvadrat, kan er in alle rust en op de juiste hoogte gewerkt worden. De akoestische panelen zijn in verschillende kleuren uitgevoerd en dat zorgt voor een speels effect.

Het flexwerken staat bij dit kantoor centraal. Daarom zijn door het hele gebouw poefjes te vinden van Artifort. Met de poefjes kun je zo bij een collega aanschuiven.

Om het geheel af te maken is er voor de zonwering gekozen voor Verosol. De armaturen komen van de merken DCW editions, Vibia en Muuto en de accessoires zijn onder andere van Cascando en Vitra.

Share this

Contact