Over ons

Maak kennis met Aalberts Projectinrichting. Als klant heeft u bij ons één vast contactpersoon die u volledig ontzorgt. Dat maakt onze aanpak zeer servicegericht.

Maak kennis met Dib Wisboom

Als bedrijfsleider zet Dib Wisboom zijn uitgebreide kennis en netwerk graag in voor een totale ontzorging van de klant. En net als zijn eigen start in 1984 – bindt dit veel vaste opdrachtgevers aan Aalberts Projectinrichting.

Hoe omschrijf je je werkzaamheden?

“Ik ben de contactpersoon voor onze vaste klanten. Ik luister naar de wensen en geef passend interieuradvies voor de beste inrichtingen van kantoren. Bij een akkoord op een opdracht, begeleid ik het volledige proces. Hier vallen bijvoorbeeld de inkoop, de levering en de financiële aspecten onder.”

Wat maakt Aalberts Projectinrichting uniek?

“Dat wij deskundigheid in huis hebben en onze vaste partijen zoals stylisten en stoffeerders snel kunnen schakelen voor het beste eindresultaat. Onze eigen showroom is ook zeker het benoemen waard. Deze ruimte toont een goed beeld van ons aanbod. In onze stoffenkamer kunnen wij alle soorten stoffen en kleuren tonen en vergelijken.”

Dib Wisboom Aalberts Projectinrichting

“Wij geven een eerlijk en prijstechnisch goed advies. Samen met onze klanten willen wij werken aan het mooiste eindresultaat. Daarbij geldt: afspraak is afspraak. We hebben klanten die al sinds de jaren 80 met ons samenwerken. Bijvoorbeeld voor vernieuwing van het kantoormeubilair maar ook zeker voor nieuwe opdrachten.”

Welke elementen in je werk spreken je het meeste aan?

“Het contact met de klanten en de mogelijkheid voor het delen van onze know how. Ook als opdrachtgevers met gekke, uitdagende vragen komen gaan we daar gewoon voor.”

Welk interieuritem is jouw favoriet?

“De HÅG bureaustoelen zijn ergonomisch erg goed. Die worden ook veel afgenomen. Ook merken als Palmberg, Artifort en Drentea bieden een uitgebreid en mooi aanbod. Maar vergeet ook zeker onze eigen lijn Jan&Daan niet. Hier heb ik de meubels persoonlijk voor geselecteerd.”

HÅG SoFi bureaustoelen
HÅG bureaustoelen

Contact