Voorjaarsschoonmaak Opgeruimd staat netjes!

Na een lange druilerige periode hebben we zin in de lente. Bij deze periode hoort natuurlijk de grote voorjaarsschoonmaak. Het is misschien niet de leukste klus, maar een opgeruimde werkplek betekent ook een opgeruimd hoofd. En dat voelt goed! Hierbij geven we je graag een aantal tips.

Handige opbergers

Een “clean-desk” betekent simpel gezegd dat er zo min mogelijk spullen op je bureau liggen. Alleen de spullen die je nodig hebt om te werken, zijn op je bureau te vinden. Veel organisaties hanteren deze methode. Om dit te stimuleren zijn er handige opbergers op de markt, zoals Bric van Palmberg die je kan gebruiken in een lade of als tray en de Toolbox van Vitra. Deze handige opbergbox kun je door de handgreep gemakkelijk overal mee naartoe nemen.

Opbergelementen

Soms moeten documenten of andere items gearchiveerd worden. Of mappen met belangrijke documentatie moeten snel vindbaar zijn. Hiervoor zijn de opbergelementen uit de collectie Flexwall van Huislijn uitermate geschikt. Deze elementen kunnen tevens voorzien worden van een cilinderslot en naar wens worden ingedeeld met bijvoorbeeld twee draaideuren of een lade met een push-to-open mechaniek.

Opgeruimd

Een opgeruimde werkplek betekent ook dat de jassen netjes opgehangen zijn, paraplu’s in de daarvoor bestemde bak staan en dat het oudpapier wordt gescheiden. Om dit te bevorderen zijn de design kapstokken en de Flow-bakken van Cascando een heel fraaie keuze.

Ben je benieuwd wat we nog meer voor je kunnen betekenen op het gebied van clean-desk, neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier op de website of bel naar 088-7888888.

Share this

Contact