Het hoofdkantoor van het in bouwnijverheid gespecialiseerde ICT-bedrijf 4PS, is te vinden in Ede. 4PS verhuisde naar dit nieuwbouwpand en zocht naar het antwoord voor een optimale werkomgeving. Samen met onze interieuradviseurs hebben wij een maatwerkontwerp opgesteld en gerealiseerd.

Verschillende ruimtes gemeubileerd

Het maatwerkplan sloot aan bij de wensen van 4PS en na de uitvoering van verschillende (ver-)bouwwerkzaamheden, konden wij aan de slag met het leveren van het meubilair en de styling. In het kantoorpand hebben wij verschillende ruimtes onder handen genomen. Zo zijn het bedrijfsrestaurant, het auditorium, de conference room en het instructielokaal door ons gemeubileerd en gestyled met flexibel en multifunctioneel kantoormeubilair van Giroflex, Lande, Palmberg en B├Ęta.

Een opfrisser

Bij elke oplevering zorgen wij dat het totale project volledig naar wens van de opdrachtgever is. Omdat de wensen van de indelingen van een kantoorpand of het meubilair in de loop van tijd kan veranderen, is enkele jaren na de oplevering door ons een evaluatie van het werkplekconcept gehouden. Op basis van de uitkomsten zijn met onze interieuradviseurs aanpassingen doorgevoerd om de werkomgeving weer optimaal aan te laten sluiten bij de actuele wensen van 4PS.

Share this

Contact