Plexiglasschermen

Plexiglasschermen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. De schermen staan op toonbanken, terrassen, bij de kassa’s in de supermarkt en tussen bureaus op kantoren. Deze schermen zorgen ervoor dat we het ‘normale’ leven weer kunnen oppakken, maar dan wel veilig op 1,5 meter afstand.

De plexiglasschermen – ook wel spatschermen, veiligheidsschermen of preventieschermen genoemd – zijn van grote waarde bij het minimaliseren van mogelijk besmettingsgevaar. Deze schermen zorgen ervoor dat eventuele virusdeeltjes worden opgevangen en voorkomen zo dat mensen elkaar besmetten.

Modulair spatscherm

De schermen zijn in verschillende maten en uitvoeringen te verkrijgen. Op onze kantoren gebruiken wij zelf schermen die met passtukken op bureaus en op akoestische (tussen)panelen geschoven kunnen worden. Dit scheelt enorm in tijd en het aanpassen van bestaande werkplekken.

Ben je benieuwd naar wat wij qua corona maatregelen voor uw bedrijf kunnen betekenen? Of heeft u vragen over ander meubilair? Neem dan gerust contact met ons op!

Share this

Contact