Luceplan staat garant voor gewaagde verlichting met elegante vormen. In de stijlvolle Italiaanse designs is schoonheid met functionaliteit versmolten. Bij het zoeken naar het evenwicht tussen kunst en technologie speelt doorgedreven onderzoek een belangrijke rol.

Met dit Italiaanse merk investeer je in een duurzaam product. Vanaf ontwerp tot productie is respect voor het milieu prioriteit.

Tegenwoordig is Luceplan stevig geworteld in een uniek erfgoed van ontwerp- en productie-ervaring. Het vernieuwt de ondernemingsgeest van zijn oorsprong en gaat door met het verkennen van de ongekende technische, functionele en esthetische mogelijkheden van licht. Naast het toepassen van de meest innovatieve technologie├źn en materialen, ook door het introduceren van oplossingen uit andere onderzoeksgebieden in de wereld van het licht, is de experimentele aanpak van het merk onmiddellijk vertaald, vooruitlopend op de tijd, naar een focus op milieukwesties en energiebesparing, door rationalisatie van de productie als geheel, van het idee tot de assemblage tot de verpakking, waardoor een correcte levenscyclus voor armaturen wordt gegarandeerd.

Contact