Showroom

Wilt u zich laten inspireren voor een passende werkomgeving? Verder praten over de mogelijkheden voor uw situatie? Dan bent u van harte welkom in onze showroom en kantoor ‘de boerderij’.

We zijn gevestigd in een eeuwenoud pand dat lang geleden dienst heeft gedaan als boerderij. Door zorgvuldig onderhoud bevat het pand aan de buitenkant nog steeds de karakteristieke boerderijkenmerken, binnen treft u de sfeer en de producten die passen bij een werkomgeving anno 2020.

Pand vol inspiratie

Het pand is er om u te inspireren. Om onder het genot van goede koffie in te gaan op uw specifieke wensen en om te komen tot een productassortiment dat daar heel precies bij aansluit. Onze interieuradviseur heeft een stylingplan gemaakt dat volop ruimte biedt voor inspiratie én concentratie en dat naadloos aansluit bij onze identiteit. Kortom: het is een schoolvoorbeeld van onze aanpak. Alle meubels die te zien zijn in de boerderij, zijn uiteraard te leveren door Aalberts Projectinrichting.

De showroom

De showroom is een echte eyecatcher. Hier zijn verschillende opstellingen gepresenteerd in diverse prijsklassen, laat u inspireren door de mogelijkheden. De bijbehorende stoffenkamer biedt de mogelijkheid om alle stoffen te kunnen zien én voelen.

Ons eigen private label Jan&Daan staat natuurlijk ook in de showroom.

Boerderij en showroom Aalberts Projectinrichting
Stoffenkamer

Nieuwsgierig? Kom langs om vrijblijvend een kijkje te nemen in ons kantoor en de showroom.

Contact